GEVAŞ'TA YEŞİL HASSASİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2021 - 18:19, Güncelleme: 08.11.2021 - 18:19

GEVAŞ'TA YEŞİL HASSASİYETİ

​​​​​​​Gevaş'ta Belediye ekipleri bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırırken diğer yandan mevcut alanlarda yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.
Van Gevaş'ta kişi başına düşen yeşil alan miktarının arttırılması için yoğun çalışmalarına devam eden Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir noktasında benzer çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan ilçeye yeni parklar kazandıran ekipler diğer yandan mevcut yeşil alanlarda yenileme ve bakım uygulamalarına devam ediyor. Ekiplerin bugünkü çalışmalarına katılan Başkan Sezer bir yandan uygulama hakkında bilgiler alırken diğer yandan güzergah üzerindeki vatandaşlara kurumsal projeler hakkında bilgiler verdi. Burada bir değerlendirme yapan Başkan Sezer, "Şehrimizi modern bir kent görünümüne kavuşturmaya devam ediyoruz. Gevaş örnek ilçe olma yolunda her gün çok ciddi mesafeler katediyor. İnşallah, daha güzel yarınlar bizlerle olacaktır" dedi. Vatandaşlar da yeşil alanlara yönelik hassasiyetinden dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.