BAŞKAN SOYLU, KAYMAKAM KEKLİK'İ UĞURLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 10:34, Güncelleme: 20.07.2020 - 10:34

BAŞKAN SOYLU, KAYMAKAM KEKLİK'İ UĞURLADI

Şanlıurfa'da örnek uygulamaları ile gündeme gelen Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Rize Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Mehmet Keklik için düzenlenen veda programına katıldı. Şanlıurfa'da gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanı Feyyaz Soylu her defasından vatandaşlarla bir araya gelmesinin yanı sıra ilçeye hizmetlerin en iyi şekilde kazandırılması için kurumsal iletişime de önem veriyor. Ceylanpınar'ın kalkınması için kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmaya özen gösteren Başkan Soylu, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Rize Vali Yardımcılığına ataması gelen Kaymakam Mehmet Keklik için düzenlenen veda programına katıldı. Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, ilçe protokolü ve siyasi parti temsilcilerinin de yer aldığı programda Kaymakam Keklik'in ilçe için çok güzel çalışmalar gerekleştirdiğini belirten Başkan Feyyaz Soylu, Keklik'in Rize'de de aynı şekilde başarılı çalışmalar gerçekleştireceğinden emin olduğunu söyledi. Ceylanpınar'ın her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine de dikkat çeken Başkan Feyyaz Soylu, "Halka hizmeti esas almış AK kadrolar olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda da her zaman bizlere destek veren Sayın Keklik'e hayatında başarılar diliyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)