HALFETİ'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2021 - 16:37, Güncelleme: 15.10.2021 - 16:37

HALFETİ'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak, AK Parti kadrolarını ilçesinde ağırladı.
Halfeti'de alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Şeref Albayrak, partisi ile de uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Halfeti'de vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek bu yönde rota belirleyen Başkan Şeref Albayrak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve yönetimini ağırladı. Beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyüpoğlu, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Halfeti Koordinatörü Vedat Yurum ile birlikte Başkan Albayrak'ı ziyaret eden İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Halfeti'de yerel yönetim anlamındaki memnuniyetin her geçen gün arttığına dikkat çekti. Başkan Albayrak'ta ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.
​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak, AK Parti kadrolarını ilçesinde ağırladı.