VİRANŞEHİR'DE MESAİ KAVRAMI YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2021 - 18:27, Güncelleme: 03.10.2021 - 18:27

VİRANŞEHİR'DE MESAİ KAVRAMI YOK

​​​​​​​Halkın talep ve önerilerine öncelik tanıyan Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, haffta sonu da sahada yer alarak sorunlara kalıcı çözümler getirdi.
Viranşehir halkına hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için yoğun çalışmalarını sürdüren Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, hafta sonu demeden sahada yer alarak takdir toplamaya devam ediyor. Vatandaş talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edildiği Viranşehir'de ekipler bugün Tepedüzü (Sesik) Mahallesinde Ubeyyan Aşireti Kanaat Önderi Mustafa Diken’in yan yol ve cami bahçesinin sathi kaplama asfalt yapılması talebi üzerine çalışmalarına başladı. Çalışmalardan vatandaşların en asgari düzeyde etkilenmesi için yoğun çalışmanın yürütüldüğü bölgedeki değişim mahalleler tarafından da takdirle karşılandı. Vatandaşlar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Salih Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.