HALFETİ'DE GELENEK SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2021 - 15:42, Güncelleme: 22.09.2021 - 15:42

HALFETİ'DE GELENEK SÜRÜYOR

​​​​​​​Başkan Albayrak, her hafta Çarşamba günü düzenlediği vatandaş buluşmalarına bugün kaldığı yerden devam etti.
Halfeti'yi ortak paydada buluşturarak esnaf ve vatandaşlarla birlikte ilçesini kalkındırmayı ilke edinen Başkan Şeref Albayrak'ın bu yöndeki girişimleri sürüyor. Gerek il genelinde gerekse Başkent Ankara'da Halfeti'de gerçekleştirmek istediği projeleri için destek arayışlarını sürdüren Başkan Albayrak gelişmelerin her aşamasını vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren ve Güneydoğu'da Şeffaf Belediyecilik anlayışında örnek gösterilen Başkan Albayrak; tüm yoğun programına rağmen vatandaş buluşmalarını ihmal etmiyor. Başkan Albayrak her hafta Çarşamba günü düzenlediği vatandaş istişarelerini bugün de sürdürdü. Makamında vatandaşları ağırlayan Başkan Albayrak, tüm talep ve önerileri birebir dinlemeyi tercih etti. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'ın kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür ederek Halfeti'de memnuniyetin her geçen gün daha da arttığını dile getirdiler.