HİLVAN İÇİN ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2021 - 15:06, Güncelleme: 07.09.2021 - 15:06

HİLVAN İÇİN ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

​​​​​​​Hilvan Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi.
Aslan Ali Bayık Başkanlığında çalışmaların giderek hız kazandığı Hilvan'da, İlçe Belediyesi 2021 yılı planlamasını istişareye dayalı bir tutumla yapmaya devam ediyor. Vatandaş talep ve önerilerinin ön planda tutulduğu Hilvan'da son olarak Eylül Ayı Meclis Toplantısı da gerçekleştirildi. Toplantı öncesi Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanlığında grup toplantısına katıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde Hilvan'a hizmetlerin en iyisini kazandırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Bayık, "Eylül ayı meclis toplantısı öncesinde; Belediye Meclisi üyelerimiz ile AK Parti İlçe Başkanlığı'mızda grup toplantımızı gerçekleştirdik" dedi. Buluşmanın ardından bu kez Eylül Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Önerilerin sunulduğu ve kararların kayıt altına alındığı toplantı ile ilgili Başkan Bayık, "Eylül ayı meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
​​​​​​​Hilvan Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi.