VİRANŞEHİR EĞİTİME HAZIR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2021 - 15:03, Güncelleme: 05.09.2021 - 15:03

VİRANŞEHİR EĞİTİME HAZIR

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi Başkan Salih Ekinci'nin talimatlarıyla okullarda hijyen ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.
Viranşehir'de pazartesi günü eğitime başlayacak olan öğrencilerinin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okullarda dezenfekte işlemi gerçekleştirildi. Viranşehir Belediye ekipleri ilçede bulunan okulları dezenfekte etti. Viranşehir Belediyesi öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda öğrenim görmeleri için okullarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Viranşehir Belediyesi Sağlık  İşleri Müdürlüğü ekipleri korona virüse karşı sürdürdüğü dezenfektan çalışmaları kapsamında ilçedeki okulların sınıf, tuvalet, kantin, kütüphane ve bahçe gibi ortak kullanım alanlarını dezenfekte ederek, yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale gelebilmesi için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürdü. Öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde okulda bulunmaları sağlamak amacıyla okulları dezenfekte ettiklerini belirten Belediye Başkanı Salih Ekinci, “2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılı öncesinde ilçemiz sınırları içerisindeki okullarda Koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarını başlattık. Bu kapsamda Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Çocuklarımızın eğitimlerini aksatmadan sağlıklı, hijyenik ve güvenli bir ortamda sürdürebilmesi için dezenfekte çalışmalarını belirli periyotta tüm imkânlarımızla sürdüreceğiz. Çocuklarımızın sağlığı için veliler olarak bizler bu süreçte Koronavirüs salgınına karşı aldığımız tedbirlere daha da dikkat etmeliyiz.” diye konuştu.