BAŞKAN ŞAHİN HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2021 - 16:30, Güncelleme: 02.09.2021 - 16:30

BAŞKAN ŞAHİN HALKLA İÇ İÇE

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin her defasında vatandaşların arasında yer alarak takdir gören isim oluyor.
Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Midyat'ta Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Veysi Şahin, vatandaşları dinleyerek yaşanan olası sıkıntıları not almaya devam ediyor. Makamda oturmak yerine Midyat Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Şahin, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla da bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Şahin, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2021 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Başkan Şahin, dün bu kez ilçe gezisine Cevat Paşa Camisinde yapılacak çalışmalarda incelemelerde bulunarak devam etti. Başkan Şahin'i her defasında aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirten Midyatlılar kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Şahin ve ekibine teşekkür etti.