MİDYAT'TA O SORUNA NEŞTER VURULUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2021 - 14:11, Güncelleme: 31.08.2021 - 14:11

MİDYAT'TA O SORUNA NEŞTER VURULUYOR

​​​​​​​Vatandaş talep ve önerilerinin ön planda tutulduğu Midyat'ta şimdi de Bahçelievler Mahallesi Hastane Yolunda asfalt serimi gerçekleştiriliyor.
Çalışmalarında yol yapım, genişletme ve asfaltlama uygulamasına kaldığı yerden devam eden Midyat Belediyesi, Başkan Veysi Şahin'in de talimatıyla uygulamasını özellikle hastane bölgesinde yoğunlaştırdı. Vatandaşların talebi üzerine Bahçelievler Mahallesi Hastane Yolunda Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile devam eden asfalt serim uygulaması öncesi incelemelerde bulunan Başkan Veysi Şahin, "Her gün, yeni bir projeyi tamamlayıp bir yenisine başlamanın heyecanıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Önemli ulaşım yollarından Bahçelievler mahallesi hastane yolunda, vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştıracak, Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile başlatmış olduğumuz  asfalt serim çalışmaları öncesi incelemelerde bulunduk katkılarından dolayı Mardin Valimiz / Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mahmut Demirtaş'a Teşekkür ederim" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'a ve Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'e teşekkür etti.