BAŞKAN BAYIK HALKIN ARASINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2021 - 16:41, Güncelleme: 11.08.2021 - 16:41

BAŞKAN BAYIK HALKIN ARASINDA

​​​​​​​Hilvan sokaklarını makam edinen Başkan Aslan Ali Bayık, yine halkın arasında yer alarak talep ve önerileri dinledi.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek Hilvan'ı ortak paydada buluşturmaya özen gösteren Başkan Bayık, mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği çalışma azmi ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Kurumsal çalışmaları bizzat sahada takip ederek vatandaşlara bilgiler vermeyi ihmal etmeyen Başkan Bayık, yine halkın arasında yer aldı. Başkan Bayık mahalle ziyaretleri kapsamında son olarak Belediye Meclisi üyesi Mehmet Dürrü Narin ile birlikte geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere Bağlar Mahallesinde hasta ziyaretinde bulundu. Başkan Bayık ve Meclis üyesi Narin gün içerisinde ziyaretlerini diğer bölgelerde sürdürdü.