BAŞKAN BAYDİLLİ YİNE HALKIN ARASINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2021 - 08:54, Güncelleme: 31.03.2021 - 08:54

BAŞKAN BAYDİLLİ YİNE HALKIN ARASINDA

​​​​​​​Karaköprü'de Başkan Metin Baydilli günün ilk ışıklarıyla birlikte Akbayır mahallesinde bir yandan çalışmaları denetledi, diğer yandan vatandaşları dinledi.
Şanlıurfa'nın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Karaköprü'de Belediye Başkanı Metin Baydilli, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Metin Baydilli'nin bu günkü durağı bu kez Akbayır Mahallesi oldu. Mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Baydilli, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Baydilli, "AK Belediyeciliğin gerektirdiği adımları ilçemizde birer birer atıyoruz. Bu sabah da mesaimize Akbayır Mahallemizde başladık. Başkan yardımcımız ve teknik ekibimizle birlikte sahada dolaşarak sorunları yerinde tespit edip çözümü için ilgili birimimizi yönlendiriyoruz. Gezi ve incelemeler esnasında vatandaşlarımızla hasbihal edip taleplerini yerinde dinliyoruz" dedi. Başkan Baydilli'yi her zaman yanlarında gördüklerini belirten Karaköprü halkı da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Baydilli'ye ve Karaköprü Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)