BÜYÜK KONGREDE REFAHİYE FARKI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 11:04, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:04

BÜYÜK KONGREDE REFAHİYE FARKI

​​​​​​​AK Parti Büyük Kongresinde, Başkan Çakmak Paçacı önderliğindeki Refahiye ekibinin yoğun katılımı dikkat çekti.
Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki AK Parti, Olağan Büyük Kongresi’nde partisini 2023 seçimlerine taşıyacak yönetim kadrosunu belirledi. Buluşma Türkiye'nin dört bir şehrinden yoğun katılım alırken, Ankara Spor Salonu'ndaki buluşmaya Refahiye ekibi damgasını vurdu. Kongrede Başkan Erdoğan, 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçilirken, Erzincan Refahiye'den yola çıkarak Başkente gelen Başkan Çakmak Paçacı önderliğindeki Refahiye ekibi gün boyu büyük coşkuyu yönlendiren ekip oldu. BAŞKAN PAÇACI'DAN HAYIRLI OLSUN MESAJI Kongrenin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Çakmak Paçacı, gururlu bir günü daha yaşadıklarını belirtirken "7.Olağan Kongremiz için Ankara'daydık. Davasını takip etmek, duruşmasında bulunmak ve kararı beklemek dava adamlarının asli görevidir. Bizde öyle yaptık. İnandığımızız bu Yolları yapan Değerli Büyüğümüzün ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yani; İnandığımız yolda yürüdük. Kongremizin Tüm AK kadrolarımıza hayırlı olmasını dileriz" dedi. “Türkiye için güven ve istikrar” sloganıyla gerçekleşen kongre Türmiye medyasının yanı sıra yurt dışı basın kuruluşlarının da gündemini oluşturdu. Pandemi hususlarına dikkat edilerek gerçekleştirilen kongreye katılımın ve coşkunun yüksek olduğu belirtildi. Öte yandan AK Parti, 19 yıllık süre içerisinde üçü olağanüstü olmak üzere toplam dokuz kongre gerçekleştirmişti. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN PAÇACI'DAN HAYIRLI OLSUN MESAJI