Başkan Uçar, güne esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 12:03, Güncelleme: 13.07.2020 - 12:03

Başkan Uçar, güne esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile başladı

Erzurum'a bağlı Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, haftanın ilk gününe esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 'Hayırlı İşler' temennisinde bulundu.
Nüfus itibariyle Türkiye'nin bir çok ilinden daha fazla vatandaşa ev sahipliği yapan Erzurum'a bağlı Yakutiye ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, haftanın ilk gününe esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile başladı. İlçenin Rabia Ana Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Dr. Mahmut Uçar'a halk yoğun ilgi gösterdi. Temasları sırasında çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Dr. Mahmut Uçar, esnafa 'hayırlı işler' temennisinde bulundu.   BAŞKAN UÇAR'DAN PANDEMİ UYARISI Başkan Dr. Mahmut Uçar, temaslarında özellikle Covid 19 pandemisine karşı vatandaşların hassasiyet göstermesini istedi. Maske dağıtımı da gerçekleştiren Başkan Dr. Mahmut Uçar "Bu günleri tedbirlerle aşacağız. İlçe halkımızdan konu hakkındaki hassasiyetlerini sürdürmelerini istiyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN UÇAR'DAN PANDEMİ UYARISI