ERDOĞAN'DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 14:14, Güncelleme: 19.03.2021 - 14:14

ERDOĞAN'DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA

​​​​​​​Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Çarşamba günü gerçekleştirilecek büyük kongredeki konuşmasının 2023'ün manifestosu niteliğinde olacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı sonrası değerlendirmede bulundu. Gazetecilerin 24 Mart'taki 7'nci Olağan Büyük Kongre ile ilgili hazırlıkları üzerine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Kongre noktasında ön hazırlıklarımızı yaptık ve şu anda sloganlarımızdan tutunuz Çarşamba günü yapacağımız konuşmaya varıncaya kadar hepsi en ideal şekilde hazırlanıyor. Çarşamba günü yapacağım konuşmam 2023' ün manifestosu olacaktır. Türkiye'nin gerek insan hakları ile ilgili yaptığım reform paketi gerekse ekonomi paketi ile ilgili tüm bunları kapsayan geniş kapsamda konuşmayı planlamış durumdayım. İnşallah çarşamba günü bu konuşmayı yaparak tabi AK Parti olarak Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı olarak 2023'e doğru çıktığımız bu yolda bu dayanışmamızın gereği neler olacaktır bunları ifade edeceğiz. Çok farklı bir dönemde bu kongreleri gerçekleştiriyoruz. Korona ile ilgili. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Kurulu yaptı. Biz yapacağız. Tabi tüm belde, ilçe ve il kongrelerimizi hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Şimdi de büyük kongremizi yaparak 2023'e çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. 2023 Türkiye'de yeni bir dönüşüm olacaktır. Bununla birlikte 2024 ve sonrasının hazırlıkları sürecektir".  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan konuşmasında Biden ve Putin arasındaki diyalog ile ilgili de Biden'in sözlerini 'Devlet adamına yakışmayan sözler' olarak değerlendirdi. (www.akbelediyeler.com)