BESNİLİLER BAŞKAN EMRE'DEN RAZI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2021 - 11:20, Güncelleme: 03.03.2021 - 11:20

BESNİLİLER BAŞKAN EMRE'DEN RAZI

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, ihtiyaç sahibi ve yaşlılara yönelik hizmet veren aş evini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Besni'de başarılı uygulamaları ile örnek gösterilen Başkan Eyyüp Mehmet Emre, ilçenin geleceğini yakından ilgilendiren uygulamalarını birer birer hayata kazandırmaya devam ederken, sosyal belediyecilik çalışmalarını da ihmal etmiyor. Başkan Emre dün 10 günden bu yana ihtiyaç sahibi ve yaşlılara yönelik hizmet veren aş evini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Emre, vatandaşlarla da buluşarak talep ve önerileri dinledi. Amaçlarının Besni'de ortak akılla tüm sorunlara çözüm bulmak olduğunu belirten Başkan Emre, "Yaklaşık 10 günden beri yürüttüğümüz ihtiyaç sahibi ve yaşlılarımıza yönelik yemek dağıtımı ve aş evimizi ziyaret ettik, şu anda 80 in üzerinde eve hizmet veren bu hizmeti başlatabilmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz tüm hemşehrilerime hayırlı olsun" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Emre ve ekibinin çalışmalarından memnun olduğunu belirten Besni halkı da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Emre ve Besni Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)