HİLVAN'DA TALEPLER ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 08:45, Güncelleme: 01.03.2021 - 08:45

HİLVAN'DA TALEPLER ÖN PLANDA

​​​​​​​Hilvan'da Başkan Bayık, vatandaşlardan gelen talepler üzerine Belediye çalışmalarını Bahçelievler Mahallesinde yoğunlaştırdı.
AK Belediyecilik hizmetlerini Hilvan halkı ile buluşturmaya devam eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın talimatları ile belediye ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe merkezi ve kırsal alandaki çalışmalarına son olarak Bahçelievler Mahallesi 223. Sokak'ta devam ettirdi. Mahalle içi bazı güzergahların risk ve tehlike oluşturduğu bilgisi üzerine Başkan Bayık, ekiplerin hemen bölgeye giderek vatandaş sorunlarını çözüme kavuşturması talimatını verdi. Gün içerisinde mahalleye giden ekipler yol tadilat çalışması başlattı. Hafta sonu da devam eden çalışmalarda özellikle vatandaşların hassasiyeti ön planda tutularak uygulamalar gerçekleştirildi. Kurumsal çalışmalarında vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Bayık, "Vatandaşlarımız istedikleri zaman bizleri arayabilir ve taleplerini iletebilirler" dedi. Başkan Bayık ve ekibinin uygulamalarından memnuniyetlerini dile getiren Hilvanlılar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Bayık'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)