BAŞKAN BAYIK YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2021 - 11:51, Güncelleme: 25.02.2021 - 11:51

BAŞKAN BAYIK YİNE SAHADA

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, dün Yeni Mahalle'de esnafı dinleyerek kurumsal çalışmaları anlattı.
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir yandan projelerini birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık diğer yandan vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Bayık, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Bayık sahadaki tüm temaslarında da mutlak suretle esnafla bir araya gelerek olası sıkıntıları birebir dinlemeyi tercih ediyor. HİLVAN'DA VATANDAŞ HASSASİYETİ ÖN PLANDA Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Bayık, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. Başkan Bayık dün bu kez Yeni Mahalle'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Belediye çalışmalarını aktaran Başkan Bayık, Hilvan'ı ortak paydada buluşturarak geleceğe taşıdıklarına vurgu yaptı. Başkan Bayık'tan memnun olduklarını belirten Hilvan halkı da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Bayık ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)

HİLVAN'DA VATANDAŞ HASSASİYETİ ÖN PLANDA