KAHRAMANMARAŞ KURTULUŞA HAZIRLANIYOR

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2021 - 14:23, Güncelleme: 06.02.2021 - 14:23

KAHRAMANMARAŞ KURTULUŞA HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Hayrettin Güngör Başkanlığındaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 12 Şubat Kurtuluşun 101. Yıl Dönümü için şehri bayraklarla donatıyor.
Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü kapsamında şehri bayraklarla donatıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı coşkusunu daha da artırma adına şehrin cadde ve sokaklarını bayraklarla donatıyor. Milli Mücadele’nin 101. Yıldönümünde gerçekleştirilen çalışmalarla ana cadde ve sokaklar bayraklarla süsleniyor. Şehir genelindeki açık hava reklam alanlarında ise 12 Şubat Kurtuluş Haftası etkinliklerine yer veriliyor. (Kaynak: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)