BESNİ'DE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2021 - 12:06, Güncelleme: 28.01.2021 - 12:06

BESNİ'DE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, vatandaş talep ve önerilerine yönelik hassasiyeti ile Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi olmayı sürdürüyor.
Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir yandan projelerini birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre diğer yandan vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Emre, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Emre sahadaki tüm temaslarında da mutlak suretle esnafla bir araya gelerek olası sıkıntıları birebir dinlemeyi tercih ediyor. BESNİ'DE VATANDAŞ HASSASİYETİ ÖN PLANDA Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Emre, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. Başkan Emre dün yine esnafı ziyaret ederek "Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Çalışmalarımız esnafımızın ve vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesidir. Sizlerden gelen şikâyetleri gidermek için elimizden geleni yapacağız" değerlendirmesinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)

BESNİ'DE VATANDAŞ HASSASİYETİ ÖN PLANDA