YİNE CEYLANPINAR YİNE SORUN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2021 - 12:07, Güncelleme: 21.01.2021 - 12:07

YİNE CEYLANPINAR YİNE SORUN

​​​​​​​Ceylanpınar Belediyesi'nden hizmet alamadıklarını belirten Ceylan ve Altınköy Mahallesi sakinleri çözüm arıyor.
Ceylanpınar'da son olarak kaderine terk edilen Kültür Evi'nin tartışması sürerken bu kez kırsal bölgelerde yaşanan olaylar muhalefet partilerinin gündemini belirliyor. Ceylanpınar Belediyesi'nden hizmet alamadıklarını belirterek sorunlarını dile getiren Ceylan ve Altınköy Mahallesi sakinleri sıkıntılarına çözüm arıyor. MAHALLE ÇAMURDAN GEÇİLMİYOR Yaz döneminden bu yana gidilmedik yer bırakmadıklarını belirten Ceylan Mahallesi sakinleri yağışlarla birlikte yaşanan çamur birikintileri nedeniyle güzergahların kullanılamaz hale geldiğini ifade etti. İlçe belediyesine ait birçok yolun bozuk olmasından dolayı mağduriyet yaşadıklarını söyleyen mahalle sakinleri AK Belediyeler'e ulaşarak sorunlarını dile getirdiler.   MUHALEFET GÜNDEMİNE CEYYALNIPAN'I ALIYOR Yaşanan olaylardan dolayı muhalefet kanadı da yine Ceylanpınar'ı gündeme aldı. CHP Şanlıurfa Milletvekili ilçedeki kırsal mahalle sorunlarını sosyal medyadan paylaşarak vatandaşa hizmetin ulaşamadığını dile getirdi. GÖZLER CEYLANPINAR BELEDİYESİ'NDE Katıldığı programlarda hizmet konusunda ilçe merkezi ve kırsal ayrımı yapmadıklarını her fırsatta dile getiren Başkan Feyyaz Soylu Başkanlığındaki Ceylanpınar Belediyesi'nin soruna nasıl bir yaklaşım göstereceği merak konusu. (www.akbelediyeler.com)

MAHALLE ÇAMURDAN GEÇİLMİYOR

MUHALEFET GÜNDEMİNE CEYYALNIPAN'I ALIYOR