BAŞKAN SUNAR YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2020 - 13:11, Güncelleme: 22.12.2020 - 13:11

BAŞKAN SUNAR YİNE SAHADA

​​​​​​​Palandöken'de Başkan Muhammet Sunar, Gönül Belediyeciliğindeki örnek tutumu ile takdir edilmeye devam ediliyor.
Erzurum'un Gönül Belediyeciliğindeki adresi Plandöken'de Belediye Başkanı Muhammet Sunar, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Muhammet Sunar'ın halkla iç içe olan yaklaşımı takdirle karşılanıyor. İlçede alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal yaşama yönelik uygulamaları ile ön plana çıkan Başkan Sunar, Palandöken'in ortak paydada buluşarak hareket ettiğini belirtti. Amaçlarının Gönül Belediyeciliğini Palandöken'de en iyi şekilde yansıtmak olduğunun altını çizen Başkan Sunar, "İlçemizi karış karış gezerek incelemelerde bulunuyoruz. Pandemi sürecinde kısıtlamalara uyulduğunu görmenin memnuniyeti yanı sıra arkadaşlarımızla hizmete dair planlamalarımaz devam ediyoruz" şeklinde değerlendirmede bulundu. Palandökenliler de Başkan Sunar'ın sürekli olarak halk içerisinde olduğunu belirterek kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Sunar ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)