ÇATAK BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2020 - 14:20, Güncelleme: 21.12.2020 - 14:20

ÇATAK BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Abdurrahman Şeylan Başkanlığındaki Çatak Belediyesi, çevre ve toplum güvenliği için riskli olup, görüntü kirliliği oluşturan metruk yapılara yönelik yıkım çalışmalarına devam ediyor.
Çatak Belediyesi alt ve üst yapı ile birlikte metruk yapılara yönelik yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Kullanılmaz hale gelen ve vatandaşların talepleri üzerine devam eden çalışmalarda, 2020 yılı sonuna doğru ilçenin farklı noktalarında belirlenen adreslerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konu ile ilgili Çatak Belediyesi'nce yapılan açıklamada  "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden,alkol ve uyuşturucu kullanımı gibi amaçlarda kullanılan, çevre ve toplum güvenliği için riskli olup, görüntü kirliliği oluşturan metruk yapıları iş makinalarımız ile yıkıyoruz" denildi. BAŞKAN ŞEYLAN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE ÖRNEK İSİM Kurumsal çalışmalar devam ederken Başkan Abdurrahman Şeylan ise gerek ilçe merkezi gerekse kırsal bölgelere yaptığı ziyaretler ile takdir edilmeye devam ediyor. AK Parti Belediyeciliğinin olmazsa olmazı haline gelen Gönül Belediyeciliğini en iyi şekilde yaşatmaya devam eden Başkan Şeylan, gittiği tüm mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri hassasiyetle takip ediyor. Memnuniyet ifadelerinin birbiri ardına geldiği Çatak'ta vatandaşlar kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Şeylan ve ekibine yönelik teşekkürlerini her defasında dile getiriyor. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN ŞEYLAN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE ÖRNEK İSİM