FARKINDALIKTA BATTALGAZİ FARKI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2020 - 11:35, Güncelleme: 11.12.2020 - 11:35

FARKINDALIKTA BATTALGAZİ FARKI

​​​​​​​Osman Güder Başkanlığındaki Battalgazi Belediyesi, okullarda hayata kazandırdığı "Hayal Kutusu" uygulaması ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.
Sosyal yaşama yönelik projeleri ile Doğu Anadolu'da örnek adres olarak gösterilmeye devam edilen Osman Güder Başkanlığındaki Battalgazi Belediyesi'nde farkındalık çalışmaları sürüyor. Battalgazi'de genç potansiyelin farkında olarak eğitim alanında yeniliklerine devam eden İlçe Belediyesi, bu kez 15 okulda ‘Hayal Kutusu’ uygulamasını hayata kazanırdı. Uygulamada: çocuklar hayallerini mektuba yazarak kutuya atıyor ve ardından Battalgazi Belediyesi ekipleri kutularda biriken mektupları açarak çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Ailelerden de tam destek gören uygulamada çocukların sevinci katlanırken, ileriki günlerde uygulamanın tüm okullara yayılacağı öğrenildi. Yapılan uygulamayı değerlendirerek gençlere yönelik farkındalık çalışmalarının süreceğini belirten Başkan Osman Güder, "Çocuklarımız hep mutlu olsunlar diye “Sen hayal et biz gerçekleştirelim” dedik. Yavrularımız için 5 okula ‘Hayal Kutusu’ yerleştirdik. Bizlere iletilmek üzere kutuya mektupla hayallerini belirten çok sayıda yavrumuzun hayalini kısa sürede gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı. Aileler de gençlere yönelik eğitim ve sportif projelere önem veren Başkan Güder ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)