PALANDÖKEN'E ÇOK YAKIŞTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2020 - 15:48, Güncelleme: 09.12.2020 - 15:48

PALANDÖKEN'E ÇOK YAKIŞTI

Palandöken'de Başkan Muhammet Sunar, Meclis Üyeleri ile birlikte hizmete sunulan Yeni Nikah Salonunu inceledi.
Palandöken'de Başkan Muhammet Sunar, Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2'inci Oturumunu gerçekleştirdi.  "Alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diyen Başkan Sunar, ardından Meclis Üyelerine yeni hizmete açılan Nikah Salonunu gezdirdi. Amaçlarının Palandökenlilere hizmetin en iyisini ulaştırmak olduğunu belirten Başkan Sunar, benzeri hizmetleri ilçe halkı ile buluşturmayı sürdüreceklerini kaydetti. Meclis üyelerinin de beğenisini alan salonun tüm ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Sunar, temaslarında pandemi hassasiyetini de yineledi. İçerisinde bulunduğumuz süreçte sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesini isteyen Başkan Sunar, kurumsal olarak da dezenfekte çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Meclis üyeleri de yine Nikah Salonunun Palandöken'e çok yakıştığını dile getirerek salonun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)