Battalgazi Semt Kütüphanesi İnşaatı Hızla Sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2020 - 12:01, Güncelleme: 08.12.2020 - 12:01

Battalgazi Semt Kütüphanesi İnşaatı Hızla Sürüyor

​​​​​​​Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, devam eden Semt Kütüphanesi'nin inşaat çalışmalarını inceleyerek teknik ekipten bilgiler aldı.
Battalgazi'de gençlere yönelik eğitim projelerinin en büyük destekçisi olan Başkan Osman Güder, bu yöndeki anlayışını sürdürüyor. İlçedeki genç potansiyelin farkında olan ve bu potansiyeli eğitimle buluşturmaya özen gösteren Başkan Osman Güder son olarak Semt Kütüphanesi'nin devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Temaslarında teknik ekipler çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Güder, Semt Kütüphanesi inşaatının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi. "Gencinden yaşlısına okuyan Battalgazi’mize yakışır ve içerik özellikleri yüksek bir kütüphane kazandırıyoruz" diyen Başkan Güder, daha sonra ilçe genelinde devam eden diğer kurumsal çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı. Başkan Güder gün boyu süren temaslarında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri de dinledi. Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalarına yön verdiklerini belirten Başkan Güder, vatandaş hassasiyetini ön planda tuttuklarını ifade etti. (www.akbelediyeler.com)