BAŞKAN EMRE TALEPLERİ DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2020 - 15:32, Güncelleme: 04.12.2020 - 15:32

BAŞKAN EMRE TALEPLERİ DİNLEDİ

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.
Adıyaman Besni'de gönülleri kazanmaya devam eden Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre; ilçe merkezinde bir yandan çalışmaları inceliyor, diğer yandan vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Başkan Emre yine gerçekleştirdiği saha temasları çerçevesinde esnafın talep ve önerilerini dinledi. Amaçlarının Besni'de birlik ve beraberlik içerisinde ortak paydada buluşarak çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Emre, kendilerine iletilen talepler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerini söyledi. Başkan Emre ziyaretleri ile ilgili değerlendirmesinde "Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, belediye çalışmalarımız hakkında bilgiler vererek, öneri ve taleplerini dinledik. Rabbimden tüm esnaf kardeşlerimize helal rızık ve bol kazanç diliyorum" dedi. Besnili vatandaşlar da Başkan Emre'nin her defasında halkla iç içe olduğunu belirterek, kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Emre ve ekibine teşekkür etti (www.akbelediyeler.com)