MİDYAT'TA TAKDİRLİK BİR ÇALIŞMA DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 13:13, Güncelleme: 03.12.2020 - 13:13

MİDYAT'TA TAKDİRLİK BİR ÇALIŞMA DAHA

​​​​​​​Midyat Belediyesi, eğitim yuvalarının dolup taşacağı günler için okul yollarını bir yandan genişletiyor diğer yandan daha da ulaşılabilir hale getiriyor.
Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamalarının tekrardan başlaması ile birlikte vatandaşların çalışmalardan en asgari düzeyde etkilenmesi için kısıtlama saatlerinde çalışmalarına hız verdi. Çalışmalarında yol yapım, genişletme ve asfaltlama uygulamasına kaldığı yerden devam eden Midyat Belediyesi, Başkan Veysi Şahin'in de talimatıyla uygulamasını özellikle okulların olduğu bölgelerde yoğunlaştırdı. Pandemi sürecinde yoğunluğun düşük olmasını fırsata çeviren belediye ekipleri, eğitim yuvalarının tekrardan eski coşkusuna kavuşması öncesi bu kez Bağlar Mahallesindeydi. Mahallede okula giden yollarda yol açma ve genişletme çalışmaları yürüten Midyat Belediyesi, vatandaşlardan da tam not aldı. Uygulama ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Veysi Şahin, "Fen işleri Müdürlüğü Ekiplerimizce Yol açma ve genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Bağlar Mahallesi’nde, özellikle Öğrencilerimizin okula daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak yolları genişletiyor, Kadim Midyatın geleceği için çalışıyoruz" dedi. Her defasında eğitime yönelik hassasiyeti ile ön plana çıkan Başkan Şahin ve ekibine teşekkür eden mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)