BAŞKAN ŞEYLAN GÖNÜLLERİ KAZANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2020 - 10:10, Güncelleme: 02.12.2020 - 10:10

BAŞKAN ŞEYLAN GÖNÜLLERİ KAZANIYOR

​​​​​​​Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, kırsal mahalle gezilerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.
Van Çatak'ta gönülleri kazanmaya devam eden Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan; ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelere de giderek burada bir yandan çalışmaları inceliyor, diğer yandan vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Başkan Şeylan'ın kırsal mahalle gezisinde dünkü adresi bu kez Kıyıcak Mahallesi oldu. Başkan Şeylan temaslarına ilk olarak Çatak Belediyesi tarafından mahallede yapılan parke taşı ve istinat duvarı çalışmalarını incelemek oldu. Ardından mahallede vatandaşları ziyaret eden Başkan Şeylan, talep ve önerileri dinledi. Başkan Şeylan'ı karşılarında gören mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Şeylan da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Amaçlarının Çatak'ta birlik ve beraberlik içerisinde ortak paydada buluşarak çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Şeylan, kendilerine iletilen talepler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerini söyledi. Başkan Şeylan'a temaslarında AK Parti Çatak İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu da eşlik etti. (www.akbelediyeler.com)