Başkan Sunar, hafta sonunu kırsal mahallelere ayırdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2020 - 08:56, Güncelleme: 30.11.2020 - 08:56

Başkan Sunar, hafta sonunu kırsal mahallelere ayırdı

​​​​​​​Palandöken'de Başkan Muhammet Sunar, hafta sonunu kırsal kesimlere ayırdı. Köylere giden Başkan Sunar bir yandan çalışmaları denetledi, diğer yandan vatandaşları dinledi.
Muhammet Sunar Başkanlığındaki Palandöken Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor. Başkan Muhammet Sunar da yine hafta sonu mesai gözetmeksizin bu kez kırsal kesimlere ziyaret gerçekleştirerek hem çalışmaları denetledi hem de vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Bu haftaki ziyaretini Yağmurcuk Kırsal Mahallesi Karakaya mezrası ile Taşlıgüney Mahallesi'ne ayıran Başkan Sunar, ekipler tarafından tamamlanan çalışmaları denetledi. Vatandaşların da eşlik ettiği temaslarda Başkan Sunar, ilçe genelindeki uygulamaları da mahalle sakinlerine aktardı. Amaçlarının tüm Palandöken'i ortak paydada buluşturmak olduğunu belirten Başkan Sunar, Gönül Belediyeciliği kapsamında vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Kurumsal çalışmaları kendilerine iletilen taleplere göre belirlediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Sunar, her daim ilçe halkıyla bir araya gelmeye gayret ettiklerini dile getirdi. Başkan Sunar ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Köylerimizde yürüttüğümüz faaliyetlere dönük yaptığımız gezi-inceleme programlarımız kapsamında, Yağmurcuk Köyümüze bağlı Karakaya mezrasına ve Taşlıgüney'e taşıdığımız hizmetlerimizi yerinde tetkik ettik.Temaslarımızda vatandaşlarımızla istişarede bulunduk" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sunar'a ve Palandöken Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)