BAŞKAN ŞEYLAN'DAN ANLAMLI ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2020 - 20:44, Güncelleme: 24.11.2020 - 20:44

BAŞKAN ŞEYLAN'DAN ANLAMLI ZİYARET

​​​​​​​Van Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilçeye 27 kilometre uzaklıktaki Kıyıcak İlkokulu'ndaydı.
Çatak'ta vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan eğitime verdiği önemi her defasında sahada yansıtarak takdir toplamaya devam ediyor. Başkan Şeylan bu kez 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçeye 27 kilometre uzaklıktaki Kıyıcak İlkokulu'na giderek burada okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Şeylan, öğretmenlerin onurlu ve fedakar yaklaşımları ile gelecek nesillerin sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırıldığını belirtti. Ziyaretinde okul idarecileri ve öğretmenlerin de talep ve önerilerini dinleyen Başkan Şeylan, amaçlarının tüm Çatak olarak ortak paydada buluşarak adımlar atmak olduğunu söyledi. Ardından derslikleri gezen Başkan Şeylan, eğitim anlamında eğitim kurumlarına yönelik çalışmalarının sürdüğünü de sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)