BAŞKAN AKBABA MÜJDEYİ VERDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2020 - 15:43, Güncelleme: 21.11.2020 - 15:43

BAŞKAN AKBABA MÜJDEYİ VERDİ

​​​​​​​Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, TOKİ tarafından ilk etapta ilçe merkezine 174 adet konut yapılacağını duyurdu.
Elazığ Karakoçan'da alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam eden Karakoçan Belediyesi uygulamalarını sürdürürken, Başkan Ayhan Akbaba da ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projenin takipçisi olmayı sürdürüyor. Şehirleşme alanında ilçeyi geleceğe sağlam temeller üzerinde geleceğe taşımaktaki kararlılığını sürdüren Başkan Akbaba, son olarak bir müjde daha paylaştı. Başkan Akbaba, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptıkları görüşmeler sonucu TOKİ konutlarının yapımında ilerleme kaydettiklerini açıkladı. Konu ile ilgili Başkan Akbaba, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile yaptığımız görüşmeler sonucu, TOKİ tarafından ilçemiz merkezine ilk etapta 174 sosyal konut yapılmasına karar verilmiştir. Destek ve katkılarından dolayı Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Başkan Akbaba'nın duyurusu ile halkı tarafından sevinçle karşılandı. (www.akbelediyeler.com)

Başkan Akbaba'nın duyurusu ile halkı tarafından sevinçle karşılandı.