BAŞKAN DA BUNU YAPARSA!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2020 - 14:40, Güncelleme: 21.11.2020 - 14:40

BAŞKAN DA BUNU YAPARSA!

​​​​​​​Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay'ın pandemi sürecindeki uyarılara rağmen esnafla sosyal mesafe ve maske kullanımını hiçe saydığı tablo tepkilere neden oldu.
Türkiye bugünden itibaren sıkı pandemi tedbirlerine geri döndü. Aylardır vatandaşlara sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı hususlarını hatırlatarak sürecin hassasiyeti hakkında uyarılarda bulunan uzmanların tüm uyarılarını hiçe sayan görüntünün adresi Bitlis oldu. Geçtiğimiz günlerde çarşı esnafını ziyaret eden Bingöl Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, esnafla birlikte kahvaltı yaptı. Bingöl Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşımı yapılan fotoğraf karesi ise Başkan Nesrullah Tanğlay'ın yaşananları nasıl hiçe saydığını en bariz haliyle ortaya koydu. Küçücük bir odada 18 kişinin kahvaltı yaptığı bilgisi paylaşılan fotoğraf karesine "Belediye Başkanımız Sn.Nesrullah Tanğlay,  bu sabah çarşı esnafını ziyaret edip esnafla birlikte kahvaltı yaptı. Belediyemizin bu seneki çalışmalarından bahsetti, onların taleplerini dinledi. Yaşanılabilir daha güzel bir Bitlis için çalışmalarına devam edecekleri sözünü verdi" bilgi notu düşüldü. Gönül Belediyeciliğinde vatandaşların talep ve önerilerinin dinlenilmesi çağrısı yapan AK Parti'nin hassasiyetini; böylesine bir tablo ile paylaşan Bingöl Belediyesi ve Başkan Nesrullah Tanğlay'ın bu çağrıları yanlış anladığı şeklinde yorumlandı. Fotoğraf karesi aradın günler geçmesine rağmen üzen bir tablo olarak hafızalarda yerini korudu. (www.akbelediyeler.com)