ALKIŞLAR BESNİ BELEDİYESİ'NE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2020 - 09:10, Güncelleme: 20.11.2020 - 09:10

ALKIŞLAR BESNİ BELEDİYESİ'NE

​​​​​​​Başkan Eyyüp Mehmet Emre'nin talimatlarıyla Besni Belediyesi ekipleri, ilçedeki tüm apartmanlara El Dezenfekte Üniteleri kurmaya başladı.
Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Adıyaman Besni Belediyesi, farkındalık oluşturacak örnek çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda köy okullarına el dezenfekte ünitesi dağıtımı gerçekleştiren Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığındaki Besni Belediyesi ekipleri bu kez tüm apartman dairelerinin girişleri için aynı uygulamayı başlattı. Amaçlarının hijyen hususlarını en iyi şekilde yansıtmak olduğunu belirten Besni Belediyesi ekipleri, vatandaşları konu hakkında uyardı. Besni halkının dezenfekte kullanımına dikkat etmesi çağrısında bulunan Başkan Eyyüp Mehmet EMre de yaptığı değerlendirmesinde "Besnili vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Yenikent Hasan Tütün Mahallemizden başlamak üzere bütün apartmanlara El Dezenfektan Ünitesi dağıtmaya başladık. Lütfen pandemi kurallarına uyalım. Maske – Mesafe ve Hijyen konularına titizlikle riayet edelim" ifadelerini kullandı. Besnili vatandaşlar ise pandemi süreci içerisinde belediyenin kurumsal çalışmalarından memnuniyetini dile getirerek, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Emre ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)