BAŞKAN SARI'DAN DAVET VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2020 - 12:08, Güncelleme: 19.11.2020 - 12:08

BAŞKAN SARI'DAN DAVET VAR

​​​​​​​Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, yarın Millet Bahçesinde konuk edecekleri Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi'ne tüm halkı davet etti.
Dış ses ve müthiş tasarımları ile "Al Sancağın Dalgalandığı Her Yerdir Çanakkale" sloganıyla yola çıkan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi yarın Nizip'te olacak. Çanakkale'ye henüz gitmemiş olan vatandaşlar için bulunmaz bir fırsat niteliğini taşıyan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, saat 09.00 - 18.00 Arasında vatandaşları ağırlayacak. Sosyal medyadan bir paylaşım yaparak tüm Nizip halkını mobil müzeyi ziyaret etmeye davet eden Başkan Mehmet Sarı, "Çanakkale’ye henüz gitmemiş olan, bu şanlı zafere tanıklık edemeyenler için dolaşan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi yarın ilçemizdeki Millet Bahçesi'nde misafir olacak" ifadelerini kullandı. Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi'nin Nizip ile birlikte tüm Türkiye'de yaklaşık 100 bin aktif temas ve 1 milyon dolaylı iletişim kurulmasının yanı sıra dijital mecralar üzerinden tüm ülkede ve dünyada farkındalık iletişimi kurulması amaçlanıyor. (www.akbelediyeler.com)