BAŞKAN YALÇINKAYA'DAN MÜJDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2020 - 15:09, Güncelleme: 17.11.2020 - 15:09

BAŞKAN YALÇINKAYA'DAN MÜJDE

​​​​​​​Yıllardır yapımı beklenen Akçakale-Şanlıurfa yolu Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri sonucu hizmete açılıyor.
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale - Şanlıurfa yolunun 2’nci etabında da sona gelindiğini ve yolun 1 ay içinde tamamen hizmete açılmasının beklendiğini belirtti. İli ilçeye bağlayan ve Suriye’ye uzanan yolda sürücüler tarafından sık sık kazaların yaşandığı ve yolun revize edilerek ulaşıma uygun hale getirilmesi isteniyordu. Sürücülerin talebi yanıtsız kalmadı. Başkan Yalçınkaya’nın girişimleri sayesinde çalışmalarına başlanan yol nihayet tamamlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda 1’nci etabı tamamlayarak yolu tek şerit olarak hizmete açan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ikinci etap çalışmalarına start verdi. Gece gündüz demeden yürütülen çalışmalar sonucu 2’nci etap çalışmalarında da sona gelindi. Çalışmaların en geç 30 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. Alt yapı çalışmalarında son teknolojinin kullanıldığı yolda ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları da tamamlanarak ulaşım hizmeti modern bir şekilde vatandaşların hizmetine sunulacak. (Kaynak: Akçakale Belediyesi Basın Birimi)

(Kaynak: Akçakale Belediyesi Basın Birimi)