BESNİ'DE PANDEMİ HASSASİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2020 - 15:01, Güncelleme: 12.11.2020 - 15:01

BESNİ'DE PANDEMİ HASSASİYETİ

​​​​​​​Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Besni'de Başkan Emre'nin talimatlarıyla köy okullarına dezenfektan ünitesi dağıtıldı.
Güneydoğu'da pandemi sürecinin dikkat çeken adreslerinden Besni'de Başkan Eyyüp Mehmet Emre'nin süreç içerisindeki hassasiyeti takdir topluyor. İlçe merkezinde gerek dezenfekte gerekse hijyen çalışmalarına önem veren Başkan Eyyüp Mehmet Emre bu kez merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın köy okullarına dezenfektan ünitesi dağıtımı için talimatını verdi. Kurum bünyesinde oluşturulan 54 adet dezenfektan ünitesi yüzyüze eğitimin başladığı kırsal bölgelerdeki okullara teker teker dağıtılıyor. Okullarda hijyen hususlarının da çocuklara hatırlatıldığı dağıtımları Başkan Emne bizzat takip ediyor. Uygulama ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Emre, halk sağlığının her zaman ön planda tutan bir anlayış benimsediklerini belirterek "Öğrencilerimizin ihtiyacı halinde dezenfektana ulaşmasında kolaylık sağlamak amacıyla köy okullarımıza 54 adet dezenfektan ünitesi dağıttık. Yüz yüze eğitime başlayan herkesin maske, mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle uyacaklarını inanıyor, başarılar diliyorum" dedi. Eğitim camiası ve aileler de halk sağlığına yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Eyyüp Mehmet Emre ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)