ATİLLA: SOYLU VE AİLESİ İÇİN KURBAN KESTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2020 - 16:39, Güncelleme: 04.11.2020 - 16:39

ATİLLA: SOYLU VE AİLESİ İÇİN KURBAN KESTİ

​​​​​​​Ceylanpınar'ın unutulmaz ismi Eski Belediye Başkanı Menderes Atilla; Bakan Soylu ve ailesinin sağlığına kavuşması için kurban kesti.
Önceki dönem Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Ceylanpınar'da adı hala yaptığı hizmetler ile anılan Menderes Atilla, Korona Virüse yakalanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ailesinin bir an önce sağlıklarına kavuşması için 3 kurban kesti. Başkan Atilla kurban etlerini ilçedeki maddi olanakları kısıtlı ailelere dağıttı. Bakan Soylu'nun Türkiye Sevdasına ve dava adamı duruşuna her zaman hayranlık duyduğunu ve bu anlamda her zaman Bakan Soylu'yu örnek aldıklarını sosyal medyadan dile getiren Başkan Atilla, "Bakanımız Soylu ve ailesi başta olmak üzere tüm Covid rahatsızlığına yakalanan hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)