YANILMAZ'DAN BOZOVA'YA TAM NOT

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2020 - 12:41, Güncelleme: 03.11.2020 - 12:41

YANILMAZ'DAN BOZOVA'YA TAM NOT

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Şanlıurfa'nın gelişen ilçesi Bozova'da temaslarda bulundu.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Bozova'da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. Seçim dönemindeki vaatlerini birer birer gerçekleştirerek Bozova'daki değişimin mimarı haline gelen Başkan Suphi Aksoy'u; AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte belediye başkanlığında ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, meclis üyelerinin de katılımıyla bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Bozova'daki yatırımların ve çalışmaların ele alındığı görüşmede Başkan Aksoy, devam eden uygulamalarla ilgili bilgiler verdi. Bozova'nın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini vurgulayan Başkan Aksoy, ilçenin geleceğini yakından ilgilendiren projeleri birer birer hayata geçirdiklerini dile getirdi. Bozova için bu tür görüşmelerin önemine değinen Başkan Aksoy, "Nazik ziyaretlerinden dolayı sayın başkanlarıma teşekkür ederim" dedi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ise " İl Başkanımız Bahattin Yıldız, Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, İlçe Başkanımız Süleyman Deveci, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek ilçedeki belediye ve teşkilat çalışmalarını değerlendirdik" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)