UZAĞI YAKIN EDEN KARDEŞLİK ELİ

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2020 - 12:10, Güncelleme: 02.11.2020 - 12:10

UZAĞI YAKIN EDEN KARDEŞLİK ELİ

​​​​​​​İzmir'e en uzak mesafeden uzanan yardım eli Şanlıurfa oldu. 1250 kilometre uzaklıktaki Şanlıurfa'dan deprem bölgesine ulaşan yardım malzemeleri depremzedelere dağıtıldı.
İzmir'de Pazartesi sabah saatleri itibariyle arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.  79 kişinin yaşamını yitirdiği depremde kurtarma ekipleri bir umut olması dileğiyle molozlar arasında canlı arayışını sürdürüyor. AK Partili Belediyelerden de İzmir için dayanışma anlamında seferberlik ilan edilirken, Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkanları İzmir'de yaşanan gelişmeleri an ve an takip ediyor. EN UZAK MESAFE ŞANLIURFA OLDU Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir’de yaşanan deprem sonrası evlerine giremeyen vatandaşlar için hazırladıkları gıda kolisi, hijyen paketi, yaşam malzemesi, battaniye ve çocuklar için oyuncaklardan oluşan bir TIR’lık yardım malzemesi İzmir’e ulaştı. İzmir'de yaşananları birebir takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül "Dualarımız, yüreğimiz İzmir halkı ile beraberdir" diyerek olası ihtiyaçlar için tüm ilgili personel ve araçların hazır bekletildiğini söyledi. İzmir'e ulaşan yardım malzemeleri arasında 1000 gıda kolisi, 500 adet battaniye, 500 adet pike, 200 hijyen kolisi ve çocuklar için oyuncakların olduğu gözlemlendi. (www.akbelediyeler.com)

EN UZAK MESAFE ŞANLIURFA OLDU