Nizip'te Başkan Sarı Cumhuriyet kutlamalarına katıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 14:24, Güncelleme: 29.10.2020 - 14:24

Nizip'te Başkan Sarı Cumhuriyet kutlamalarına katıldı

​​​​​​​Gaziantep Nizip'te Başkan Mehmet Sarı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı.
Nizip halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren ve başarılı belediyecilik uygulamaları ile takdir toplayan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı. Başkan Sarı Cumhuriyetin 97’ıncı Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları münasebetiyle Atatürk  Anıtına çelenk sundu. Başkan Sarı ardından sosyal medyadan yayımladığı mesajında "97 yıl önce Türk milletinin tarihinde yeni bir devrin başladığı, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisine ait olduğunu tüm dünyaya gösteren aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Mazlum milletlerin umudu olan Türkiye'mizin birliği, dirliği ve kudreti dâim olsun. Bu vesileyle tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)