Başkan Bayık'tan miniklere pandemi uyarısı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 13:49, Güncelleme: 19.10.2020 - 13:49

Başkan Bayık'tan miniklere pandemi uyarısı

​​​​​​​Hilvan'da Başkan Aslan Ali Bayık, haftanın ilk gününde çocuklarla bir araya gelerek pandemi hususundaki çağrısını yineledi.
Şanlıurfa'nın AK Belediyecilikte çalışkan adreslerinden Hilvan'da; ilçe belediyesi, pandemi sürecinde kontrol, denetim ve dezenfekte çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Süreç içerisinde Türkiye genelinde yapılan denetimlere katılarak vatandaşların hassasiyet göstermesini isteyen Başkan Aslan Ali Bayık, haftanın ilk gününde ilçe temasları sırasında çocuklarla bir araya gelerek çağrısını yineledi. Çocuklara sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konularında hatırlatma yapan Başkan Aslan Ali Bayık, çocuklara maske vermeyi de ihmal etmedi. Başkan Aslan Ali Bayık'ın tutumu vatandaşlardan tam not aldı. Hilvanlı aileler, pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı İlçe Belediyesine ve Başkan Aslan Ali Bayık'a teşekkür ettiler. Başkan Bayık ise denetimlerin hassasiyetle sürdürüleceğini belirterek "Yazın son demlerini parklarda geçiren küçük dostlarımızla biraz zaman geçirip ikramlarımızı sunarak temizlik, maske ve mesafeye dikkat edilmesi ve  sağlanması konusunda bilgi verdik" dedi. (www.akbelediyeler.com)