Refahiye'de şimdi de mezbahane kuruluyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2020 - 14:40, Güncelleme: 17.10.2020 - 14:40

Refahiye'de şimdi de mezbahane kuruluyor

​​​​​​​Refahiye'de halka hizmetin en iyisini sunabilmek için projeler üreten Başkan Çakmak Paçacı ilçede mezbahane kurulması için çalışmaların başladığı müjdesini verdi.
AK Belediyecilik uygulamalarının en güzel örneklerinin sergilendiği Erzincan Refahiye'de Çakmak Paçacı Başkanlığındaki ilçe belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Kış ayları öncesi alt ve üst yapıda tüm çalışmaların detaylarına kadar değerlendirildiği Refahiye'de uzun zamandan bu yana eksikliği hissedilen Mezahane sorunu da çözüme kavuşuyor. Başkan Çakmak Paçacı'nın çözüm için söz verdiği mezbahane için çalışmalara başlandı. İlçe Belediyesinin girişimleri ile alınan mobil mezbahanenin kurulum aşamasına geçildi. Çalışmaların tüm aşamasını takip eden Başkan Paçacı, ilçedeki diğer eksikliklerin farkında olduklarını ve tüm bunları tamamlamak için girişimlerinin sürdüğünü belirtti. Başkan Paçacı "Hizmet Refahiye'de park etti. Şimdi de mezbahanemiz kuruluyor. Hizmetlerimize ilk günkü azim ve heyecanla devam edeceğiz. İlçemizdeki eksikliklerimizi tek tek gidereceğiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)