BİTLİS ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2020 - 13:58, Güncelleme: 09.10.2020 - 13:58

BİTLİS ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

​​​​​​​Bitlis'in Gönül Belediyeciliğinde örnek ismi Başkan Nesrullah Tanğlay, vatandaş buluşmalarına devam ederek projelerle ilgili halkın fikirlerini topluyor.
Makam edindiği Bitlis sokaklarında bir yandan kurumsal çalışmaları denetleyen bir yandan da vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri birebir dinlemeyi tercih eden Başkan Nesrullah Tanğlay, geleneği bozmadı. Başkan Tanğlay her gün rutin olarak gerçekleştirdiği buluşmalarına bugün de kaldığı yerden devam etti. Farklı meslek gruplarından esnafı ziyaret ederek önerileri not alan Başkan Tanğlay, vatandaşlardan alınan talepler doğrulusunda kurumsal çalışmalarına yön verdiklerini söyledi. Bitlis'te birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerine vurgu yapan Başkan Tanğlay, "Ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Öncelikli hedefimiz halkımızın refah ve huzurunu sağlamaktır. Ziyaretlerimizde şehrimiz için fikirleri dinlemeye, üretmeye devam ediyoruz. Her an mesaide, vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir aradayız" dedi. Vatandaşlar da Başkan Tanğlay'ın her defasında kendilerini ziyaret ettiğini ve halkla bir arada olmaya özen gösterdiğini belirterek bu yaklaşımından dolayı kendisine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)