Bitlis, başkanını seviyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2020 - 15:26, Güncelleme: 01.07.2020 - 15:26

Bitlis, başkanını seviyor

​​​​​​​Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay gün esnaf ziyareti ile başladı. Said Nursi Caddesinde bulunan esnaflarla çay içerek ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu.
Ziyaretleri gerçekleştirdiği iş yerlerinde esnafın halini hatırını soran Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay vatandaşlarla sohbet etti. “Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi Besmeledir” diyerek esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay; “Bismillah diyerek haftanın ilk gününe esnaflarımızla hasbihal ederek başladık. Her zaman olduğu gibi esnaflarımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yüzünüzdeki tebessüm hiç eksik olmasın diye elimizden gelen gayretle hizmetkar olmaya çalışıyoruz. Rabbim esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza helalinden bol bereketli kazançlar nasip etsin” şeklinde konuştu.Esnaf ve vatandaşlardan gelen her türlü öneriye açık olduklarını ziyaretlerinde dile getiren Başkan Nesrullah Tanğlay, esnaf dostu bir belediye olduklarını ve el birliği ile Bitlis’i daha iyi daha güzel noktalara taşıyacaklarını söyledi.