MİDYAT'TA OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2020 - 12:24, Güncelleme: 01.10.2020 - 12:24

MİDYAT'TA OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin'in talimatlarıyla tüm okullarda başlatılan dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Gençlere verdiği önemi her defasında dile getiren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte tüm okullarda dezenfekte uygulaması yapılması talimatını verdi. Geçtiğimiz hafta ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar bu hafta da yoğun bir şekilde sürdürüldü. Pandemi döneminin başarılı adresleri arasında gösterilen Midyat'ta vatandaşların da tam destek verdiği uygulamayı Başkan Veysi Şahin birebir takip etti. Amaçlarının öğrenci ve öğretmenlerin sağlıklı ve hijyenik ortamda derslerine başlamaları olduğunu belirten Başkan Şahin, sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hassasiyeti ile ilgili çağrısını yineledi. Başkan Şahin, "Midyat Belediyesi kıymetli öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyor. Uygulamamız bir defaya mahsus değil belirli periyotlarla sürecektir. Koronavirüs sürecinde lütfen kurallara uyalım" dedi. Öğrenci velileri ve eğitim camiası da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Veysi Şahin'e ve Midyat Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)