NARMAN'DA ANLAMLI ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 16:21, Güncelleme: 21.09.2020 - 16:21

NARMAN'DA ANLAMLI ZİYARET

​​​​​​​Narman'da eğitim öğretim yılı öncesi okullardaki eksikliğin giderilmesi için adeta seferberlik ilan eden Başkan Burhanettin Eser, eğitim camiasının takdirini aldı.
Gençlere verdiği önemi her defasında dile getiren ve eğitim öğretim yılı öncesi okul bahçelerinde ve çevrelerinde düzenlemeler gerçekleştirerek takdir toplayan Burhanettin Eser Başkanlığındaki Narman Belediyesi'nin misafiri bu kez eğitim camiası oldu. Başkan Burhanettin Eser, son olarak Aşık Sümmani İlkokulu öğretmenlerini ağırladı. Buluşmada öğretmenler okul bahçesi ve çevresine yapmış olduğu düzenlemeler ve öğrencilerin spora ilgilerinin artmasına yönelik çalışmalarından dolayı Başkan Eser'e ve ekibine teşekkür etti. Narman'daki genç potansiyelin farkında olduklarını ve gençlik potansiyelini eğitim ve sportif faaliyetlere yönlendirmek için benzer projelerinin devam edeceğini belirten Başkan Eser, gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıdıklarını söyledi. Attıkları tüm adımlarda Narman gençliğini düşünerek uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Eser, 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrencilere, ailelere ve özellikle öğretmenlere hayırlı olmasını diledi. Başkan Eser buluşmada özellikle belediye ekiplerinin okullarda dezenfekte çalışmalarına rutin olarak devam ettiğini ve eğitim camiasının dilediği zaman kendilerine ulaşarak dezenfekte talebinde bulunabileceğini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)