BAŞKAN FIRAT MÜJDEYİ VERDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 15:00, Güncelleme: 21.09.2020 - 15:00

BAŞKAN FIRAT MÜJDEYİ VERDİ

​​​​​​​Sporun turizmle birleşerek ilçeye artı değer kazandırdığı Samsat'ta Başkan Halil Fırat, spor salonu ihalesinin yapıldığını söyledi.
Samsat'ta gençlere yönelik pozitif ayrıcalık hizmetlerini sahada uygulamaya devam eden Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat'tan bir müjdeli haber daha geldi. Başkan Fırat yaptığı duyurusunda spor salonu ihalesinin yapıldığını ve inşaat çalışmalarının çok kısa bir süre sonra başlayacağını söyledi. Samsat'taki genç potansiyelin farkında olan ve katıldığı her platformda gençleri eğitim ve sporla buluşturulacak her türlü yatırımda öncü kurum olacaklarını dile getiren Başkan Fırat, "Samsat'a bu kıymetli hizmeti sunmamızda yardımları için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın'a, AK Parti Adıyaman İl Başkanımız Mehmet Dağtekin'e şükranlarımızı sunuyoruz. Samsat gençliği bu tür yatırımlarla sporda da nice başarılarla gündeme gelecektir" dedi. Samsat halkı ise kadınlara ve gençlere yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Fırat'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)