PÜTÜRGE'DE BAŞARILI PANDEMİ SÜRECİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 13:56, Güncelleme: 18.09.2020 - 13:56

PÜTÜRGE'DE BAŞARILI PANDEMİ SÜRECİ

Mikail Sülük Başkanlığındaki Pütürge Belediyesi, bu kez Ağalar Mahallesinde dezenfekte ve hijyen çalışmaları gerçekleştirdi.
Malatya'nın AK Belediyecilikte çalışkan adreslerinden Pütürge'de; ilçe belediyesi, pandemi sürecinde kontrol, denetim ve dezenfekte çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Önceki günlerde Türkiye genelinde yapılan denetimlere katılarak vatandaşların süreç içerisinde daha da hassasiyet göstermesini isteyen Başkan Mikail Sülük'ün talimatlarıyla ilçede yoğunluğun en fazla yaşandığı bölgelerde temizlik ve dezenfekte işlemleri yoğunlaştırıldı. Amaçlarının insan sağlığını ön planda tutan hizmetler gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Mikail Sülük, vatandaşların özellikle maske, sosyal mesafe ve hijyen konularına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Başkan Sülük'ün talimatlarıyla yapılan uygulama ise vatandaşlardan ve esnaftan tam not aldı. Pütürgeliler, pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı İlçe Belediyesine ve Başkan Mikail Sülük'e teşekkür ettiler. Başkan Sülük ise uygulama ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Belediyemiz temizlik İşleri ekipleri, Covid-19 önlemleri kapsamında ilçe genelinde sokak ve cadde yıkama işlemlerine titizlikle devam ediyor. Hazırlanan program kapsamında ekiplerimiz son olarak Ağalar mahallesinde yıkama işlemlerini gerçekleştiriyor" dedi. (www.akbelediyeler.com)