BAŞKAN SUNAR, ESNAFI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 15:30, Güncelleme: 17.09.2020 - 15:30

BAŞKAN SUNAR, ESNAFI DİNLEDİ

Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnafın talep ve önerilerini dinledi.
Erzurum'un Gönül Belediyeciliğindeki adresi Palandöken'de Belediye Başkanı Muhammet Sunar, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Muhammet Sunar'ın durağı yine esnaf oldu. Farklı meslek gruplarındaki esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Muhammet Sunar, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgiler verdi. Temaslarında vatandaşlara koronavirüs sürecinde hassasiyet çağrısında bulunan Başkan Muhammet Sunar, özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konularına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Sunar temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "İlçe esnafımıza dönük ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaret programıyla, esnafımıza maske dağıttık, taleplerini dinledik" dedi. Vatandaşlar da Başkan Muhammet Sunar'ın sürekli olarak saha da olduğunu belirterek kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Sunar'a ve Palandöken Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)