BAŞKAN UÇAR YİNE HALKIN YANINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 13:38, Güncelleme: 17.09.2020 - 13:38

BAŞKAN UÇAR YİNE HALKIN YANINDA

​​​​​​​Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, bu kez Şükrüpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Erzurum'un Gönül Belediyeciliğindeki adresi Yakutiye'de Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Dr. Mahmut Uçar'ın dünkü durağı bu kez Şükrüpaşa Mahallesi oldu. Mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Uçar, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Uçar, "AK Belediyeciliğin gerektirdiği adımları ilçemizde birer birer atıyoruz. Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki esnafımızı ve mahalle sakinlerimizi muhtarımızla birlikte ziyaret ettik. Talepleri not edip, yapacaklarımızın planlamasını yaptık" dedi. Başkan Uçar'ı her zaman yanlarında gördüklerini belirten Yakutiye halkı da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Uçar'a ve Yakutiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)